Celokrajská pátracia akcia, z neobývaného domu ukradli mäso

16.03.2006 Celý región

Policajti prešovského kraja vykonali včera celokrajskú pátraciu akciu. Policajti sa zamerali na pátranie po osobách, na ktoré je vydaný príkaz na zatknutie, ...
Policajti prešovského kraja vykonali včera celokrajskú pátraciu akciu. Policajti sa zamerali na pátranie po osobách, na ktoré je vydaný príkaz na zatknutie, príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody, zatýkací rozkaz, ako aj po nezvestných osobách a osobách, ktoré sú podozrivé zo spáchania trestnej činnosti. Počas akcie policajti prekontrolovali 214 motorových vozidiel a 391 osôb.

Vypátrať sa podarilo 9 osôb, z ktorých 5 je podozrivých zo spáchania trestnej činnosti a na štyri osoby bol vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody. Policajti taktiež zistili jeden trestný čin marenia výkonu úradného rozhodnutia a 42 priestupkov. Z neobývaného domu ukradli mäso:Vranovskí policajti zo skráteného vyšetrovania vyšetrujú krádež vlámaním do jedného z rodinných domov v obci Davidov. Do domu, ktorý je v súčasnosti neobývaný, sa zatiaľ neznámy páchateľ vlámal v dobe od 11.3.2006 do 15.3.2006. Po prehľadaní izieb si páchateľ odtiaľ odniesol televízor, rôzne odevy a 170kg mrazeného mäsa. Pre poškodeného majiteľa vznikla celková škoda 13 500. - Sk. V Prešove ukradli auto:Prešovskí policajti zo skráteného vyšetrovania Prešov-sever vyšetrujú krádež osobného auta Fiat Uno, ktorú včera na polícii oznámil 49 ročný majiteľ auta. Doposiaľ neznámy páchateľ ukradol auto, ktoré bolo zaparkované pred obytným domom na Šmeralovej ulici v Prešove, počas včerajšieho dňa v čase medzi 10:00 h a 17:30 h. Vozidlo bolo červenej farby a malo prešovské evidenčné číslo. Jeho odcudzením vznikla škoda 60 000. - Sk. Po páchateľovi a aute vyhlásila polícia pátranie. Vykradli lesný stroj:Policajti z Vysokých Tatier vyšetrujú od včera krádež vlámaním do lesného pracovného stroja Harvestor Timberjack, ktorý bol odstavený na parkovisku vedľa cesty medzi Štrbským Plesom a Podbanským. Doposiaľ neznámy páchateľ ukradol z jeho kabíny monitor s riadiacou jednotkou, ktorá ovláda rezaciu hlavicu. Pre českú spoločnosť, ktorej stroj patrí, vznikla krádežou škoda 200 000. - Sk. V balíku nebol mobil, ale plastové zbytky: Poverený príslušník PZ z oddelenia skráteného vyšetrovania v Snine vzniesol včera obvinenie pre trestný čin podvodu voči 22 ročnému Bratislavčanovi. Obvinený mladý muž podal v januári 2006 na pošte v Bratislave balík, v ktorom mal zaslať na vopred dohodnutú dobierku mobilný telefón. Dobierku si na pošte v Snine prevzala 46 ročná žena zo Sniny. Po jej otvorení zistila, že v balíku žiadny mobil nie je, ale sú tam iba zbytky z plastu. Poškodenej žene bola spôsobená škoda 7 000. - Sk.
 

Vyberte región

mark